Microsoft заблокувала можливість змінювати фотографії у профілі користувачів, а також клубні фони в Xbox Live. Компанія повідомила, що навантаження на сервіси значно збільшилися у зв'язку з всесвітнім карантином, так що для користувачів вводяться деякі незначні обмеження, щоб користувачі не відчували незручностей.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Компанія повідомляє, що навантаження на сервіси зросла на 775%. Microsoft також обговорить з розробниками розклад випуску великих оновлень. Компанія хоче, щоб вони виходили в період найменшої активності користувачів, що в нинішній час це практично неможливо. Тепер користувачам доведеться змиритися з неможливістю змін фотографії у профілі. Можливо, в майбутньому компанія збільшить список обмежень.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Раніше на значне зростання навантаження на сервери також розповіла Sony.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.