Недалеко від узбережжя Австралії з дна Тихого океану підняли два пікапа Chevrolet Silverado, які пролежали там 22 місяці. Вартість цих автомобілів на момент затоплення складала близько 100 тисяч доларів за одиницю, а зараз вони не стоять ні цента. Втім, автомобілі цілком непогано збереглися. Навіть фарба залишилася на місці, хоча зазвичай після такого в першу чергу страждає саме вона, адже солона вода здатна знищити метал.

Chevrolet Silverado

Інцидент стався в червні 2018 року. Вантажне судно YM Efficiency випливало зі США в Австралію і під час шторму розгубив 81 контейнер, які розміщувалися на кормі. В результаті на дні океану, разом з іншими вантажами, виявилися і два абсолютно нових пікапа Chevrolet Silverado. До речі, салон теж постраждав, адже вікна були відкриті при транспортування. Швидше за все, автомобіль відновити не вийде, і автомобілі чекає утилізація.

Chevrolet Silverado, autocentre

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.