Технічно ГАЗ 24 від українського майстра не має аналогів у світі. Автомобіль, який ви бачите на фото - створений для дріфту. У ньому є все, щоб “давати кута”, і при цьому кузов залишився від всім знайомого нам ГАЗ 24.

Підвіску для Цербера майстер зібрав вручну. За словами Віталія, зламати її практично неможливо. Гумові сайлентблоки він замінив кастомних шарнірами на важелях, що складаються з трьох промислових підшипників, так що за надійність переживати не варто.

Під капотом у “ракети” теж все добре - автомобіль укомплектували доопрацьованій 5.0-літрової “вісімкою” від Ford, на яку харківський Кулібін встановив компресор. Це дозволяє агрегату розвивати більш 350 к. с.

до Речі, в салоні теж нічого зайвого - тільки каркас і одне спортивне сидіння - все на догоду вазі і міцності.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

ГАЗ 24, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.