Команда Facebook збільшить кількість учасників групових дзвінків в додатку WhatsApp. Це збільшить конкурентоспроможність додатку серед йому подібних. Враховуючи, що відеоконференції особливо актуальні на тлі пандемії і самоізоляції, компанія вирішила не втрачати своїх користувачів, так що найближчим часом з'явиться велике оновлення.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Інформацію про це знайшли фахівці видання WaBetaInfo в коді бета-версії 2.2.128 для Android-пристроїв. На даний момент в WhatsApp стоїть обмеження в 4 людини. Для порівняння, у Zoom ця цифра становить 1000 учасників, Skype - 50 осіб, а в Google Duo - 11 осіб.

Втім, на величезну кількість одночасних учасників розраховувати не варто - сервера месенджера навряд чи зможуть приймати величезну навантаження.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.