Кілька днів тому стало відомо про уразливості в стандартному додатку «Пошта» на iOS. Знайдені в ньому помилки дозволяють атакуючому нашкодити жертві відправкою електронного листа з шкідливим вмістом. Причому власникові смартфона не потрібно нічого завантажувати. Пусте повідомлення виводить смартфон з ладу.

Оновлення Apple

Інша проблема безпеки пов'язана з функціонуванням системи повідомлень в iOS 13.x. Атакуючий може відправити користувачеві iPhone або iPad в SMS або месенджері повідомлення з поєднанням емодзи італійського прапора та символів на мові Сіндх, після чого пристрій збій. Подібне вже траплялося, причому не раз. Компанія щоразу позбавляється від цієї проблеми, але новий набір емодзі піддає черговий небезпеки мільйонів користувачів.

Компанія Apple повідомлено про ці баги і збирається усунути їх у найближчих оновленнях iOS, а розробники джейлбрейк-твіков випередили. Вони випустили оновлення, яке усунуло вразливість.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.