Нещодавно Apple представила друге покоління iPhone SE, яке має той же дизайн, що і iPhone 8, але з новим сенсором камери і одним з найпотужніших процесорів компанії: A13 Bionic. Але як порівняти камеру і процесор нового iPhone SE зі старими iPhone 8? Сьогодні у нас є два відео, які порівнюють камеру і продуктивність двох моделей.

Ми знаємо, що в новому iPhone SE встановлена одна камера, як в iPhone 8, і всі відмінності пов'язані з програмним забезпеченням і нової одночіпової системою. І тому виникає законне питання про те, чи краще камера iPhone SE, ніж камера iPhone 8. Давайте з'ясуємо.

Як бачите, різниця є, але не завжди. В iPhone SE HDR працює трохи краще, стабілізація краще, іноді деталізація трохи краще, а найбільш істотною відмінністю є наявність портретного режиму, якого немає в iPhone 8, а також зйомка вночі, де новинка проявляє себе вже значно краще.

Так краще нова камера iPhone SE, ніж iPhone 8? Тести камери показують, що пристрої практично рівні. Таким чином, камера безумовно не є причиною для заміни iPhone 8 на iPhone SE другого покоління.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втім, процесор набагато могутніше, і за цим можна спостерігати на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.