В iPhone SE 2020 тривале натискання на повідомлення в Центрі повідомлень або на екрані блокування не відображає широкі можливості повідомлень, дозволяють користувачам взаємодіяти з вхідним контентом. Про це повідомили перші власники смартфонів Reddit і MacRumors.

iPhone SE, скріншоти

Проте, в інших сучасних моделях смартфона iPhone тривале натискання на повідомлення дозволяє миттєво відповісти, і при цьому немає необхідності заходити в сам додаток.

За словами Метью Панзарино з ресурсу TechCrunch, відсутність опції для повідомлень на смартфонах iPhone SE 2020 не є помилкою, і ця функція працює саме так, як задумали в Apple. Звичайно, це можна сміливо назвати спрощенням функціоналу, і не дивно, що компанія не повідомила про це обмеження. Тепер користувачі мережі зможуть вибрати для себе, чи варто купувати смартфон, або ж придбати модель подорожче.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.