Мотоциклісти стикаються з 20-кратним підвищеним ризиком смерті в результаті аварії в порівнянні з водіями автомобілів, що спонукало Bosch розробити нову систему екстреного виклику з цифровим підключенням для мотоциклів.

Bosch Help Connect, crascoops

Названий сервіс “Help Connect” є результатом тісної співпраці між інженерами та внутрішнім дослідженням нещасних випадків у компанії і був названий “цифровим ангелом-охоронцем” членом ради директорів Bosch Гаральдом Крегером.

Система використовує інтелектуальний алгоритм, встановлений в инерциальном датчику мотоцикла. Він збирає інформацію з системи контролю стійкості мотоцикла, вимірює прискорення, кутову швидкість, поточне положення і кут нахилу 100 разів в секунду і може виявити, коли сталася аварія або мотоцикл впав.

Згодом він може передавати інформацію про місце події і водія через додаток для смартфона в сервісний центр Bosch, а звідти - в аварійні служби.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перед запуском Help Connect компанія Bosch провела 18 краш-тестів, в яких аналізувалися особливості аварії в різних сценаріях, демонструючи функціональність цієї функції.

Чоловік з мотоциклом, фото: Hartford Police
Чоловік з мотоциклом, фото: Hartford Police

Спочатку служба екстреного виклику буде доступна для клієнтів в Німеччині, але користувачі зможуть спілкуватися з сервісним центром Bosch німецькою або англійською мовами з інших європейських країн, включаючи Великобританію, Францію, Італію, Австрію, Бельгію, Ірландія, Люксембург, Іспанія, Швейцарія і Нідерланди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.