В дивному інцидент доктор виявив зарядний кабель в сечовому міхурі 30-річного чоловіка у Гувахаті, Індія. У своєму пості на Facebook лікар повідомив, що не стикався з подібним випадком за 25 років своєї кар'єри.

Geplaatst door Wallie Islam op Woensdag 3 juni 2020

Валлиул Іслам, який виявився хірургом-консультантом в приватній лікарні в Гувахаті, сказав, що чоловік прийшов до лікарні. Він скаржився на сильний біль у животі. Пацієнт стверджував, що він випадково проковтнув мобільні навушники.

Рентген показав, що щось було в області живота, але ендоскопія підтвердила наявність об'єкта всередині. Крім того, операція підтвердила, що в шлунково-кишковому тракті нічого не було, і вже потім стало відомо, що шнур знаходиться в сечовому міхурі. Лікар повідомив, що це було зроблено для сексуального задоволення.

Отже, лікарі повинні були зробити додатковий рентген в операційному залі і виявили, що це був кабель для зарядки, а не навушники, як стверджує пацієнт.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

В даний час в індійських лікарнях повно справ, пов'язаних із застосуванням препарату COVID-19. Отже, доктора Ісламу довелося оперувати пацієнта в приватній лікарні, де пріоритетними були тільки невідкладні випадки поряд з онкологічними та гінекологічними послугами.

Далі доктор сказав, що “шнур зарядного пристрою видалений”, і пацієнт одужує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.