В минулому році була випущена серія iPhone 11 з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Майбутня серія iPhone 12 буде на сходинку вище з підтримкою швидкої зарядки 20 Вт.

Зарядний пристрій на 20 Вт було сертифіковано Комісією за зв'язки Китаю, а також новий зарядний пристрій Apple на 5 Вт. Зарядний пристрій на 20 Вт має порт USB-C, підтримує подачу живлення і виходи живлення 5 В 3A і 9 В 2,2 А. Сертифікат 3C свідчить про те, що він виготовлений Flextronics Power Systems (Dongguan) Co. Ltd.

Apple iPhone 12, gizchina

Повідомлялося, що Apple може не постачати свої майбутні телефони з зарядним пристроєм, але поява нового адаптера на 5 Вт може означати, що деякі моделі серії будуть поставлятися з ним в коробці. Однак зарядний пристрій на 20 Вт, можливо, доведеться купувати окремо для пристроїв, які його підтримують. Наприклад, для нових планшетів, так як потужності зарядки їм потрібно трохи більше із-за об'єму акумулятора і споживаної енергії.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очікується, що Apple випустить чотири нових iPhone - 5,4-дюймову модель, дві 6,1-дюймові моделі і 6,7-дюймову модель. Одна з 6,1-дюймових моделей разом з 6,7-дюймовою моделлю може мати “Pro” у своїх назвах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.