Apple випустила новий високоякісний кабель Thunderbolt 3 в своєму інтернет-магазині. Кабель Thunderbolt 3 Pro вартістю 129 доларів США має довжину 2 метра, чорну оплітку та підтримує висновок DisplayPort, так і передачу даних USB 3.1 Gen 2 10 Гбіт/с.

Це, звичайно, не дешево для кабеля, але насправді, здається, що у конкурентів ціни ще вище за такі аксесуари. Схоже, що цей кабель непомітно надійшов у продаж в минулому місяці після того, як раніше був в комплекті з Pro Display XDR.

Belkin Thunderbolt 3, gizchina

Наприклад, 2-метровий кабель Belkin Thunderbolt 3 за 79,95 дол., Який Apple також продає, не підтримує DisplayPort або USB 3.1, тобто він дійсно підходить тільки для випадків, коли кожен пристрій в ланцюжку має Thunderbolt 3.

Тим не менше, якщо вам не потрібна довжина або обплетення, звичайний непродуктивний 0,8-метровий кабель Thunderbolt 3 від Apple робить те ж саме за 39 доларів, так що є з чого вибирати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.