Шокуючі кадри з відеореєстратора з Каліфорнії показують аварію з трьома автомобілями.

Відео було знято на автостраді Стівенс-Крік в Саннівейл, штат Каліфорнія, недалеко від Сан-Хосе, і на ньому зображений сріблястий Nissan Xterra, який агресивно переслідує Toyota Prius по центральній смузі.

Водій Nissan різко натискає на гальма, щоб уникнути удару Prius в задню частину. Незабаром водій Nissan повертає на ліву смугу руху, але замість того, щоб просто обганяти Prius, замість цього агресивно підпирає автомобіль. В результаті Prius врізається в автомобіль Mazda MPV, яка рухалася в правій смузі.

І Prius, і Mazda MPV врізаються в бетонну стіну на узбіччі автостради. В результаті удару Toyota двічі перекинулася, а Мінівен зупинився. Водій Xterra агресивно прискорюється На виїзді з автостради і йде з місця події.

Травми, отримані автомобілістами, залишаються незрозумілими, хоча хтось у гілці Reddit припустив, що не було "серйозної медичної допомоги", що, можливо, вказувало на те, що ніхто серйозно не постраждав.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Залишається незрозумілим, що сталося з Xterra. Один з Redditor стверджує, що він був виявлений поліцією недалеко від місця аварії, але стверджується, що водій міг сховатися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.