"Будь ласка, видаліть мене з Вікіпедії, я вас благаю" - дивне прохання за будь-якими мірками, але це саме те, що ексцентричний генеральний директор Tesla хоче, щоб ви зробили. У недільному твіті Ілон Маск закликав своїх послідовників зруйнувати його сторінку у Вікіпедії.

Читайте Знай в Google News!

Не дивно, що багато хто з них прийняли його на його прохання-настільки, що його Сторінка у Вікіпедії тепер заблокована і говорить:"ця сторінка захищена від вандалізму".

У своєму твіті, опублікованому в неділю, 49-річний Маск сказав: "історію пишуть переможці ... крім Вікіпедії, ха-ха".

Потім він попросив-благав-свої 37,9 мільйона передплатників у Twitter "викинути" його з платформи, яка дозволяє будь-якому редагувати її сторінки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Твіт став вірусним, набравши понад 1,9 мільйона лайків і більше 12 000 ретвітів і коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.