Ілон Маск визнав у п'ятницю, що компанія "прикро запізнилася" з впровадженням додаткового рівня безпеки, відомого як двофакторна аутентифікація для свого мобільного додатку.

"Вибачте, це прикро пізно. Двофакторна аутентифікація через смс або додаток-аутентифікатор зараз проходить остаточну перевірку", - написав Маск в п'ятницю у відповідь на питання передплатника в Twitter.

У квітні Маск сказав, що додатковий рівень безпеки "скоро з'явиться". Він вперше згадав, що компанія додасть двофакторну аутентифікацію ще в травні 2019 року. Власники Tesla просила додати цю функцію вже давно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Особливо гостро варто підвищити безпеку мобільного додатку Tesla. Додаток Tesla-це важливий інструмент для власників, який дозволяє їм керувати численними функціями своїх автомобілів.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.