До релізу довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 залишається все менше часу. Тому CD Projekt RED, схоже, всерйоз взялася за рекламу і використовує в ній дуже сильну зброю - Кіану Рівза. Зірка Голлівуду вже вдруге з'явилася в рекламному ролику, який покликаний просувати гру до її виходу. Втім, враховуючи популярність Відьмака, геймери відразу ж були готові купити ігри про кіберпанк від тих же розробників. Гра розроблялася тривалий час, і якщо вихід знову не перенесуть, геймери отримають до неї доступ вже 19 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Що стосується самого відео, Кіану Рівз з'явився в грі в ролі Джонні Сільверхенда, запрошує в нічне місто майбутнього і каже, що в грі немає обмежень, крім тих, які геймер не захоче переходить сам. А ще він закликає мріяти по великому і запевняє, що майбутнє в наших руках, треба тільки простягнути руку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.ua, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.