Textron Systems оголосила в четвер, що в наступному році поставить повністю електричну версію свого прототипу роботизованої бойової машини M5 Ripsaw в армію США для експериментів.

Читайте Знай в Google News!

Раніше цього року армія вибрала команду Textron для розробки безпілотного автомобіля своєї дочірньої компанії Howe & Howe для бойової роботизованої машини, або RCV, платформи Medium.

Армія хоче розробити легку, середню і важку версію RCV, щоб дати командирам можливість відправляти безпілотні машини в бій з силами противника. Служба вибрала QinetiQ North America для створення чотирьох полегшених версій RCV.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До кінця року Textron планує поставити чотири прототипи свого 10-тонного M5, що нагадує легкий танк з дизельним і гібридним електродвигунами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.