Як повідомляє The Guardian, модератори Facebook, які працюють як незалежні підрядники в Дубліні, кажуть, що вони зобов'язані працювати в офісі, незважаючи на нову загальнонаціональну заборону на всю Ірландію. Модератори, найняті підрядником CPL, кажуть, що їм сказали, що вони вважаються важливими працівниками і, отже, не пов'язані обмеженнями Ірландії Рівня 5, які вимагають, щоб люди працювали вдома, якщо тільки вони не "забезпечують основну мету, для якої фізична присутність обов'язково".

Читайте Знай в Google News!

Раніше на цьому тижні Ірландія стала найбільшою країною, яка ввела сувору ізоляцію, щоб спробувати стримати новий сплеск випадків коронавірусу. За даними Міністерства охорони здоров'я Ірландії, станом на четвер в країні було зареєстровано понад 54000 випадків-19 і більше 1871 смертей.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

У заяві Facebook говориться, що в останні місяці "партнери почали повертати деяких працівників в офіси".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.