Водій VW Golf GTI був заарештований в Нідерландах після спроби втечі.

Напередодні погоні офіцер зупинився перед німецьким хот-хетчем На виїзді з шосе. Однак замість того, щоб зупинитися, водій Golf GTI швидко згорнув на шосе і натиснув на педаль газу, швидко обігнавши поліцейську машину.

Читайте Знай в Google News!

На жаль для водія "гольфу", виїзна дорога, по якій виїхала поліцейська машина, незабаром знову з'єдналася з шосе, і незабаром послідувала гонитва. На відеозаписі поліцейського автомобіля видно, що він розвиває швидкість не менше 240 км/год, намагаючись не відставати від VW.

Водій, мабуть, думав, що у них є хороші шанси обігнати авто поліції, але, звернувши з шосе і виїхавши на меншу бічну дорогу, вони незабаром зіткнулися з іншим поліцейським автомобілем, який очікував порушника. На відеозаписі видно, як двох людей витягли з Golf GTI і взяли під варту.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місцеве ЗМІ Westlanders повідомляє, що у водія не було діючих водійських прав. Крім того, поліція виявила велику суму грошей, яку підозрюваний намагався заховати в хетчбеку. Були вилучені гроші і машина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.