Microsoft повільно відучувала користувачів від свого застарілого браузера Internet Explorer протягом дуже довгого часу, нещодавно зайшла так далеко, що використовувала примусове оновлення Windows для установки свого нового браузера Chromium Edge на ПК з Windows. Але наступного місяця Microsoft планує змусити ваш комп'ютер автоматично запускати близько 1156 веб - сайтів в Edge-якщо ви спробуєте запустити "несумісний" сайт в IE.

Читайте Знай в Google News!

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, ряд продуктів Google, Microsoft Teams, а також чимало банків та інших великих брендів, які автоматично запускаються в Edge.

Відповідно до поширених питань Microsoft, зміна буде розгорнута в Microsoft Edge версії 87, яка повинна з'явитися 19 листопада, і цей Edge автоматично спробує перенести ваші дані перегляду з IE.

Microsoft, the verge

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Враховуючи, що старі версії Internet Explorer були отрутою для веб-розробників протягом дуже довгого часу, і враховуючи, що навіть найщедріші оцінки припускають, що Internet Explorer становить не більше 5 відсотків сьогоднішнього веб-трафіку, це не особливо розчаровує крок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.