Ми багато знаємо про PlayStation 5, наприклад, про його графічну майстерність, продуктивність і, звичайно ж, про ігри. Але Sony замовчує про користувальницький інтерфейс PS5 і, що найважливіше, про всі нові речі, які ми зможемо робити в ньому.

Читайте Знай в Google News!

У відео вище ми розповімо про дев'ять нових речей, які тепер можна робити на PlayStation 5. Деякі з них заховані глибоко в меню, але їх варто пошукати, наприклад, установка камери, субтитрів і налаштувань складності на системному рівні, після чого вона буде автоматично застосовуватися в іграх, які його підтримують. Також є прохолодні нові зміни в трофеях та доповнення до профілів, такі як система Accolade та можливість побачити, скільки часу ви вклали в гру. Ми також вказуємо на приховані символи PlayStation на контролері DualSense і на самій консолі PlayStation 5.

Є цікаві налаштування в бібліотеці ігор, в тому, як ви зберігаєте ігри для PS4, а також в змінах ваших знімків екрану і відеокліпів. Вам належить багато чого пережити, тому подивіться відео, щоб максимально використовувати можливості PS5.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без оголошення Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.