У тому малоймовірному випадку, якщо вам здасться, що нинішній Mercedes G-Class занадто м'який, тоді у німецького виробника автомобілів скоро буде відповідна модель для вас: абсолютно новий варіант 4х4.

Читайте Знай в Google News!

Автомобіль, що проходить випробування в центрі випробувань Нюрбургринга (не плутати з легендарним гоночним треком), тепер оснащений великим багажником на даху в порівнянні з тим, коли ми бачили його минулого разу, в комплекті з задньою сходами, яка робить його більш універсальним.

Говорячи про речі, які будуть відрізнятися від звичайного G-Wagen, це нові передній і задній бампери, великі бічні підніжки для поліпшення посадки і висадки пасажирів, габаритні вогні і Новий тримач запасного колеса. Ми також можемо побачити великі просвердлені гальмівні диски і червоні супорти через восьмиспицеві диски, взуті в товсту гуму. І якщо ви турбувалися, що у нього не буде мостів, як у його попередника, не бійтеся, тому що 4х4, як очікується, стане одним з кращих позашляховиків, чому також сприятиме дуже великий дорожній просвіт.

2021 Mercedes-AMG G-Class 4×4, carscoops

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Про ціну поки немає ніяких даних, але новинка буде явно не з дешевих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.