Apple офіційно випустила нову серію iPhone 12 14 жовтня. Серед них iPhone 12 і iPhone 12 Pro були випущені 23 жовтня; а в листопаді вже були випущені iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max.

Читайте Знай в Google News!

Офіційний обліковий запис DxOMark Twitter і китайський обліковий запис Weibo DxOMark оголосили, що тестова платформа випустить повний огляд камер нової серії iPhone 12 Pro на цьому тижні.

Подвійні камери на iPhone 12 mini і iPhone 12 однакові. Обидва отримали датчики зображення з роздільною здатністю 12 Мп, а також надширококутні і ширококутні об'єктиви. В основній камері використовується об'єктив з сімома пластиковими лінзами. Кількість світла при слабкому освітленні збільшилася на 27% в порівнянні з iPhone 11. Смартфон також підтримує Smart HDR 1.3.

Використовуючи нейронну мережу та однокристальну систему A14 Bionic, смартфони можуть робити фотографії з більшою деталізацією та меншим шумом. Він робить кілька зображень з різною експозицією і аналізує їх попіксельно. Кращі деталі поєднуються на фотографіях з поліпшеною текстурою і деталізацією, а також меншим шумом в умовах низької і середньої освітленості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.