Нещодавно доставлений Mclaren Speedtail був сильно пошкоджений після аварії під час трек-дня на Fuji Speedway в Японії.

Читайте Знай в Google News!

Деталей про ДТП не так вже й багато. Однак одне зображення, опубліковане Кеном Сайто в Instagram, показує, що Британський гіперкар залишив після себе слід уламків на головній прямій траси. Здається ймовірним, що водій машини якимось чином не впорався з керуванням на вологій поверхні, вислизнув з трави і вдарився об один з аварійних бар'єрів.

Друге зображення, опубліковане в Instagram, дозволяє більш детально розглянути задню частину автомобіля, яка, схоже, уникнула пошкоджень. Очевидно, власник Speedtail не постраждав в аварії і, мабуть, керував своїм McLaren Senna на решту гоночного дня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зрозуміло, що для японського ринку призначено всього три Mclaren Speedtails, і це єдиний екземпляр, пофарбований в білий колір. Ремонт машини обійдеться недешево, і, оскільки аварія сталася на треку, власнику може бути залишений дорогий рахунок.

McLaren виробляє всього 106 екземплярів Speedtail, кожен з яких коштує близько 2,1 мільйона фунтів стерлінгів. Автомобіль має тримісну компоновку, як і культовий F1, і може розвивати максимальну швидкість 250 миль на годину (403 км/год).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.