Катання на снігоході-це весело, але кататися на величезному снігоході на даху машини - не найкраща ідея.

Читайте Знай в Google News!

Це зображення було опубліковано в мережі патрулем штату Вісконсін і показує стару Corolla зі снігоходом Polaris на даху. Як ніби цього було недостатньо, Polaris знаходився горизонтально на даху Corolla і тримався тільки на декількох ременях.

Водій Toyota Corolla був зупинений на шосе 63 в північно-західному Вісконсіні в неділю, 1 листопада.

Touota Corolla. carscoops

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

“Що Ви маєте на увазі, що я не можу так їхати по дорозі?"Нещодавно поліцейський в окрузі Полк (Eau Claire Post) повинен був нагадати цьому автомобілісту про правильний спосіб перевезення снігохода", - написав патруль штату Вісконсін. у Facebook з приводу інциденту. "Ми хочемо нагадати всім, хто перевозить будь-який тип вантажу, що він не може виходити за лінію крил з лівого боку або більш ніж на 6 дюймів за лінію крил з правого боку автомобіля".

Ясно, що водій цієї Corolla не дотримувався цих правил. Його попередили за ненадійне транспортування снігохода і процитували за те, що він не пристебнутий ременем безпеки.

За словами водія Метью Шміта, він тільки що купив снігохід і їхав на ньому до свого друга, щоб показати йому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.