Morgan 3 Wheeler знімається з виробництва, але один водій запропонував малоймовірну заміну у вигляді GMC Yukon.

Читайте Знай в Google News!

Як ви можете бачити на цьому відео, Yukon, мабуть, потрапив в аварію, в результаті чого відірвалося його передня панель і переднє колесо з боку пасажира.

Незважаючи на це, водій не зупинився і продовжив рух, як ніби нічого не сталося. Коли летять іскри, пошкоджений Юкон їде по вулиці і навіть зупиняється на червоне світло.

Це дає нам великий план позашляховика, який нахиляється так сильно, що Задня шина водія навіть не торкається землі. Коли загоряється зелене світло, водій заводить двигун, і Юкон повільно рухається вперед, дим піднімається з-під машини.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Не дивно, що ніхто не хоче, щоб Tahoe стояв за ними, оскільки ми можемо бачити, як седан виходить з дороги, як тільки вони помічають наближається автомобіль.

На жаль, подробиць про ситуацію немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.