Будь-який завзятий геймер знає, що помилки і збої є частиною угоди. Іноді вони виводять ігровий процес на зовсім інший рівень, як, здається, у випадку з Людиною-павуком: Майлз Моралес, де гравці несподівано перетворювалися в неживі об'єкти, включаючи обігрівач внутрішнього дворика.

Читайте Знай в Google News!

Можливо, цей збій з Людиною-павуком в кінцевому підсумку виявиться там найсмішнішою внутрішньоігрової дивністю. У Half-Life 2 була помилка, через яку NPC не могли моргати, і інші численні дивацтва, включаючи недоречні обеліски в Microsoft Flight Simulator, і, звичайно ж, хто може забути патч для The Sims 4, через якого деякі сіми несподівано почали мочитися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.