Альфа-версія World of Warcraft Dragonflight знаходиться в стадії реалізації, і крихітна зміна у створенні персонажа виявилася одною із найпомітніших оновлень розширення.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Раніше при створенні нового персонажа у WoW ви вибирали "чоловіка" або "жінку". Що стосується альфа-версії Dragonflight, тепер ви просто вибираєте між "тілом 1" і "тілом 2". Як Wowhead зазначає, що це схоже на те, як такі ігри, як Halo Infinite та Elden Ring, обробляють вибір статі у своїх творцях персонажів.

Два типи статури, як і раніше, дуже традиційні чоловічі і жіночі - великі м'язи на одному і очевидні груди і стегна на іншому. Тим не менш, у грі, де ваша стать не має великого значення, приємно бачити, що Blizzard трохи відступає від вузького визначення вашого персонажа за його типом статури.

Крім того, Wowhead зазначає, що в деяких версіях альфа-версії Dragonflight, існують рядки, що посилаються на параметр вибору займенника, натякаючи на те, що в кінцевому підсумку ви зможете вибрати, чи ваш персонаж буде називатися він/вона, її, або вони. Однак варто відзначити, що навіть у старому контенті WoW ваш персонаж зазвичай згадується двозначно, ґендерно-нейтрально, тому варіант вибору займенника може мати лише обмежені переваги у грі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що продюсер Final Fantasy 16 зробив несподівану заяву.

Раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про новий патч Skyrim для спільної гри та показали його геймплей.