З кожним новим оновленням або доповненням розробники The Sims роблять четверту частину культового симулятора більш реалістичною.

Поки шанувальники гри перебувають в очікуванні ігрового набору The Sims: High School (Старша школа), розробники провели стрім, на якому показали нюанси нового безкоштовного оновлення. Воно буде глобальним і з'явиться перед виходом набору "Старша школа".

The Sims 4 High School Years (Старша школа), фото: Знай.ua
The Sims 4 High School Years (Старша школа), фото: Знай.ua

Розробники показали, що з'явиться система сексуальної орієнтації у персонажів. Цю систему гравці просили вже давно, тому що зараз можна "підкотити" до будь-якого персонажа і він відповість із симпатією. З новою системою ви зможете в редакторі створення персонажа обирати, яка стать буде подобатися вашому, чи зможе він відповідати взаємністю на загравання і навіть обирати можливість того, чи готовий ваш персонаж на експерименти, що зробить його бісексуальним. Тепер, щоб знайти партнера, вашому цьому доведеться постаратися, а не просто до когось "підкотити".

Нова система створення персонажа в The Sims 4
Нова система створення персонажа в The Sims 4

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З безкоштовним оновленням у гру повернеться також тема зі страхами, які були у персонажів у другій та третій частині гри. Але вони будуть набагато кращими. На відміну від забаганок, страхи та бажання відповідатимуть рисам характеру та індивідуальності персонажа. У Сімів буде 3 бажання: довгострокове, короткострокове і реакційне, яке змінюватиметься в залежності від того, де сім знаходиться або що робить.

А ось страхи залежатимуть від негативного досвіду персонажів. Якщо у вашому будинку сталася пожежа, то сім почне боятися вогню. Але страхи - це не тільки негатив, адже у персонажів буде можливість зустрітися з ними віч-на-віч і перемогти їх, або ж жити зі страхами все життя.

У The Sims 4 з'являться страхи та бажання
У The Sims 4 з'являться страхи та бажання

Також розробники нарешті вирішили оновити мобільний телефон сімів та його інтерфейс. Інтерфейс буде виглядати, як мобільний телефон із іконками, де гравцеві для тієї чи іншої дії потрібно буде натиснути на іконку з категоріями. З оновленням також з'явиться функція Соціальний кролик - соціальні мережі. Також з'являться нові теми та нові чохли. У телефоні з'явиться 2 нових програми - соцмережі та додаток "Тренді" - там можна купувати і продавати одяг, та створювати образи.

Новий інтерфейс телефону в The Sims 4
Новий інтерфейс телефону в The Sims 4

Перлиною ефіру з розробниками, звичайно ж, став анонс появи круглих стін у режимі будівництва. Однак, гравців попередили, що деякі вікна та двері будуть стирчати зі стін, а якісь згинатимуться, щоб відповідати куту стіни. Але полегшенням буде те, що в режимі будівництва у розділі вікон та дверей з'явиться новий фільтр, який допоможе шукати сумісні із круглими стінами предмети.

Круглі стіни в The Sims 4
Круглі стіни в The Sims 4

Довгоочікуваним буде і волосся на тілі персонажа, яке теж прийде з цим безкоштовним оновленням. У режимі створення персонажа ви також зможете вказати, чи буде волосся на тілі вашого персонажа рости або ж буде в статичному стані.

Якщо ви вибираєте ріст волосся, то вашому персонажу доведеться голиться і це стосується не лише обличчя. Заходячи в душ, сім зможе голити спину, ноги і таке інше.

У The Sims 4 з'явиться волосся на тілі, яке буде рости
У The Sims 4 з'явиться волосся на тілі, яке буде рости

Нагадаємо, про The Sims 4 "Старша школа": топ-10 секретів для ігроманів у наборі - нова соцмережа, черлідинг та бомби-смердючки.

Раніше ми повідомляли про секретні локації та свята в The Sims 4: як потрапити на Свято Острови Сулані та побачити вилуплення черепах.