Портал "Знай.uа" зібрав топ-5 міфів про пиво. У всьому світі йдуть суперечки про ідеальне пиво, про необхідної температури напою, і навіть про міцності.

1. Пиво має бути холодним. Звичайно, жарким ввечером іноді хочеться холодного пива, щоб позбутися від спеки. Варто відзначити, що верхові сорти, такі як пшеничні німецькі і бельгійські, елі, портеры, стауты, краще розкриваються при температурі не нижче 12 градусів.

2. Темне пиво міцніше і щільніше, ніж світле. Темне пиво відрізняється тільки тим, що при створенні напою додають карамелізований або палений солод. Є купа темних сортів з низькою щільністю, тому навіть фортеця теж ніяк не пов'язана з кольором.

3. Розливне пиво крутіше. Неправда. Все ллється з одних і тих же танків. Різниця у часі зберігання пива в закритому вигляді - пляшкове при відкриттю випивають відразу, а кега спустошується за кілька днів.

Популярні новини зараз

Заміжня Оля Цибульська заговорила про курортний роман: "Вже горить"

Наталя Могилевська зухвало відповіла на закиди через вік: "Пекти онукам і сидіти в городі"

Тіна Кароль відповіла на звинувачення режисера в плагіаті на Atlas Weekend: "Урод"

Надя Дорофєєва показала, як розслабляється у ванній: "Де купити таку фігуру"

Показати ще

4. "Живе" пиво крутіше. Це всього лише маркетинговий хід. В такому пиві просто бовтаються дріжджі. Виробники твердять про його корисності, проте справжні любителі цього напою п'ють його з-за смаку.

5. Пиво можна пити прямо з пляшки. А ось цього робити не варто. Левову частку тих відчуттів, які ми приймаємо за смакові, насправді нюхові. І шийку позбавляє нас цього задоволення.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про топ-5 найбільш поширених міфів про кішок.