Мешканці Тернополя організували спільний збір сміття біля місцевого ставу, щоб очистити улюблене узбережжя. Фотографії події опублікував місцевий активіст Сергій Кучер на своїй сторінці в Facebook.

У Тернополі місцеві жителі прибрали набережну ставу від сміття / фото: Facebook Сергія Кучера

Тернопільський став є улюбленим місцем відпочинку місцевих жителів, проте з кожним днем недобросовісні городяни забруднюють узбережжя різним сміттям. Небайдужі жителі не змогли пройти повз і організували ініціативу по збору сміття. До події долучилося чимало мешканців Тернополя, які спільними зусиллями змогли очистити зону відпочинку біля ставка і частину прилеглого лісу.

У Тернополі місцеві жителі прибрали набережну ставу від сміття / фото: Facebook Сергія Кучера

У Тернополі місцеві жителі прибрали набережну ставу від сміття / фото: Facebook Сергія Кучера

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фотографіях, опубліковані Сергієм Кучером, видно, що активістам вдалося очистити тернопільський став від маси пляшок, різних обгорток, поліетиленових пакетів і навіть мертвої риби, яка просто валялася на березі. Жителі зібрали кілька мішків з побутовими відходами, помістили все в автобус і відвезли на утилізацію.

Сергій Кучер висловив надію на те, що їх вчинок допоможе очистити не тільки узбережжя, але і голови тих, хто не може прибрати за собою сміття після відпочинку. Він зазначив, що з кожним таким прибиранням ставок буде ставати все чистіше.

Фоторепортаж прибирання тернопільського озера.

Geplaatst door Сергій Кучер op Zondag 17 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Тернопільській області влаштували звалище побутових відходів.
Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові невідомі засмічують територію біля "Арени Львів".
Також Знай.иа писав, що у Харкові на одній з місцевих звалищ помітили незвичайну знахідку.