У Тернополі мешканці міста помітили оригінальний спосіб ремонту дорожнього покриття комунальників. Вони місцями на вулицях вирізали асфальт у вигляді вузьких смужок. Смужки так і залишилися без асфальту, а тернополяни почали жартувати з цього приводу, пишуть Тернополяни.

Одну з таких ям на дорогах помітили в Бережанах. Користувачі соцмереж відразу ж припустили, що асфальт вирізали і вкрали, а ось ями закрити забули. У соцмережі користувач Василь Новосельський написав навіть побажання комунальникам:

"Хто вирізав цей асфальт? І не полагодив. Під*раси щоб вам руки і ноги повивертало", написав користувач соцмережі.

Погані дорогі на Тернопільщині Фото: соцмережі

На доказ своїх слів він виклав фото, на якому видно, як машина переїжджає через такий вирізаний ділянку асфальту. Також на фото видно, що асфальт прибрали по всій ширині дороги, хто таке зробив достеменно невідомо.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що під Тернополем місцеві жителі скаржаться на погану якість доріг. Люди навіть показали, як вона пересуваються по своєму селу після дощу. На відео неможливо дивитися без сліз. За кадром оператор пояснив, що глибокі ями в його селі з'явилися відразу після ремонту доріг, який проводився на гроші з сільського бюджету. Неякісне покриття стало причиною підтоплення дворів житлових будинків.

Погані дороги є і на Франківщині. Там показали трасу Т-09-09, яка веде на Снятин і Косів. На відео також видно безліч глибоких калюж. Машини намагаються об'їхати ці ями, але це погано виходить, так як вони є скрізь.

Нагадаємо, Знай писав, що під Тернополем показали розбиті дороги.

Знай повідомляв, що в мережі показали розбиті дороги на Франківщині.

Нещодавно Знай передавав, що під Запоріжжям дорога до моря перетворилася в смугу перешкод.