У Тернополі вирішився скандал, який тривав кілька місяців. Як з'ясувалося, мер Сергій Надал пішов на поводу у роздратованих городян і переніс арку у вигляді серця в інший парк.

На днях на вході на острів закоханих комунальники демонтували арку-серце. Ця конструкція була встановлена в кінці травня і викликала роздратування і глузування у городян. Вони порівнювали її з п'ятою точкою і навіть жартували з цього приводу. Тепер арка-серце прикрашатиме парк Топільче.

Арка у формі серця на острові закоханих Фото: Терміново

Про рішення перенести конструкцію для вертикального озеленення мер Надал повідомив ще 9 червня на своїй сторінці в соцмережах. Перед цим він створив опитування, в якому запитав, хто за, а хто проти перенесення арки.

арка-серце після перенесення в Топильце Фото: Сорока

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Надал подякував усім, хто долучився до опитування на його сторінці і заявив, що арка буде перенесено в інше місце, так як за перенесення проголосували 61% тернополян.

Металева конструкція з дня її встановлення в парку Тернополя викликала обурення у місцевих жителів. Люди порівняли її з «дупой» за її обриси. Крім того, проти встановлення цих конструкцій та металевих дерев у парку Шевченка висловилися і експерти.

Варто відзначити, що тернополяни вийшли з карантинних обмежень і кинулися штурмувати торгові центри. В обласному центрі були зафіксовані серйозні порушення карантину через бажання зробити покупки. Тернополяни без масок і дистанції штурмували магазини одягу і взуття.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі масово порушується карантин.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шахраї обкрали важко хворої дитини.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині розпочався ягідний сезон.