Сергій Притула йде з шоу"Вар'яти". Він записав відеозвернення, в якому розповів про причини такого вчинку. Притула заявив, що" Вар'яти " забирали у нього багато часу і сил.

Далі Сергій Притула розповів, що зараз він змінює вид своєї діяльності і переходить в суспільно-політичну сферу, тому не зможе приділяти час шоу і новій сфері діяльності. Крім того, Притула вважає, що громадська і політична діяльність вимагають максимального занурення і залученості в процес.

Далі Притула заявив, що працювати в шоу і в політиці одночасно неможливо, так як 6 місяців з 12 він перебував на гастролях, тому він прийняв рішення покинути шоу.

"Вар'яти" не залишилися осторонь і записали побажання для Притули. Вони також виклали їх у відео.

Нагадавши, Знай писав, що Сергій Притула зібрався балотуватися в мери Києва. Це рішення викликало бурхливу реакцію суспільства і його колег по сцені. Багато українців висловлювалися про те, що їм набридли КОМІКИ в політиці. Володимир Бебешко заявив, що йому було б соромно займати посаду вченого і економіста у Верховній Раді. Ольга Фреймут також пройшлася по Притулі і висміяла його.

Також Знай повідомляв, що українці висловилися про наміри Притули балотуватися на посаду мера Києва.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Фреймут висміяла Сергія Притулу за його бажання стати градоначальником столиці. Вона також пообіцяла виїхати до Лондона, якщо притула стане мером.