У Тернополі чоловік помер за кермом власного автомобіля. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, трагічний інцидент трапився на вулиці Кривоноса зранку 29 серпня. За словами свідків, 57-річний чоловік раптово відчув себе погано та помер в своєму автомобілі.

Поруч із загиблим на момент трагедії перебувала його дружина, яка викликала швидку допомогу. На жаль, прибулій медичній бригаді залишалося лише констатувати факт смерті чоловіка. Всі спроби його реанімувати залишилися безрезультатними.

За словами дружини померлого, ще зранку її чоловік скаржився на погане самопочуття, однак до лікарів не звернувся.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті шумахер за кермом фури зніс з дороги трьох дітей - "Роз'їздилися на велосипедах"

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях 16-річний шумахер відправив на лікарняне ліжко двох городян - летів, як очманілий

Також «Знай.uа» писав, що Красуня з Буковини потребує допомоги – аварія залишила без ноги і шансів на здорове життя

Також нагадаємо, що під Чернівцями демон за кермом зніс 13-річну школярку - крик, біль, перелом. Дитина потрапила до лікарні із чисельними травмами, на водія чекає кримінальна відповідальність за скоєне.