У Тернополі зацвіли каштани вдруге за рік. Це аномальне явище здивувало жителів Тернопільщини і змусило фотографувати. Фото з'явилися в соцмережах.

Городяни показали, що на гілках, з яких вже встигла обсипатися листя, з'явилися нові листя і розпустилися свічки з квітами. Таке явище звичне для Травня або Червня, але каштани в Тернополі вирішили зацвісти в кінці серпня початку вересня ще раз. На цей раз рослини випустили не такі красиві суцвіття і потужні листя, як навесні.

Варто відзначити, що літо 2020 року стало дуже незвичайним для українців. Спочатку країну засушила весна без єдиної краплі дощів. Після цього небеса розверзлися і перетворили половину країни в болото з зсувами і повенями. Також територією України ходили смерчі. Їх фіксували від узбережжя Азовського моря до Карпат. Потужні вихори зносили дахи з будинків і вивертали дерева.

Нагадавши, Знай писав, що смерч зняли жителі Херсонської області. Потужний вихор спустився до землі з темної хмари і крутився якийсь час, а потім розчинився. Очевидці почали фотографувати і знімати на відео природне явище.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай повідомляв, що природні аномалії почали відбуватися ще наприкінці зими. Так в лютому в Харківській області була зареєстрована гроза. Справжнісінька гроза з блискавками і громом в середині зими. Метеорологи заявили, що причиною такого явища могла стати аномально висока температура +11 градусів.

Нещодавно Знай передавав, що на острові Ява природа показала незвичайний Блакитний вулкан. Він вивергає блакитну лаву.