У Підгаєцькому районі Тернопільщини в лісі житель села завалів знайшов тіло односельця. Чоловік викликав поліцію на місце події.

Правоохоронці встановили, що 48-річний житель цього села займався заготівлею дров. Він в лісі пиляв деревину. Одне з дерев було раніше пошкоджено ураганом і частково вирвано з землі. Воно впало на загиблого і придавило до землі. В результаті чоловік отримав травми не сумісні з життям і помер на місці.

Варто відзначити, що 2020 рік видався складним для українців. Навесні і влітку на території країни вирували урагани і навіть смерчі, лили проливні дощі, йшов град. Західні регіони країни затопили повноводні річки. В результаті багато жителів втратили майно, будинки і урожай. Осінь також не принесла полегшення. Урагани продовжили трощити будинки і рвати лінії електропередач.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на початку серпня у Тернополі погода покаже максимум літньої спеки. 6 серпня синоптики попередили тернополян про рекордне підвищення температури. За прогнозами стовпчики термометрів покажуть 32 градуси.