У Тернополі Підлітки понівечили нещодавно відремонтований під'їзд багатоповерхівки. Вони облили стіни зеленкою і забруднили їх солодощами. Такий вчинок вони зробили, прийшовши на день народження до друга, який живе в цьому будинку.

Про подію йдеться в матеріалі 0352. Група молодих людей прийшла на день народження до друга. Коли він відкрив двері, то йому запустили в обличчя торт, а потім облили зеленкою. Сліди від цього щедрого душу залишилися на стіні під'їзду, яку нещодавно ремонтували комунальники. Далі свято продовжилося і іменинника облили шампанським.

Один з присутніх знімав те, що відбувається на відео. Сам ролик в мережі не публікували з етичних міркувань. Однак винуватці цього дійства були встановлені. Молодих людей змусили прибрати сліди свого святкування дня народження.

Нагадавши, Знай писав, що у Харкові комунальники відремонтують 3000 під'їздів цього року. 2500 об'єктів вже здали в експлуатацію, 500 адрес – в роботі. Завершити їх повністю планують до кінця року. За словами мерії, такої кількості під'їздів у Харкові не ремонтували ніколи.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львові комунальники побілили стіни і стелю в під'їзді, однак після їх "ремонту" вхідні двері мешканців будинку виявилися заляпаними фарбою. Комунальники провели ремонтні роботи в під'їзді, пошкодили майно мешканців - двері повністю заляпані фарбою.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині стався вибух газу в одному з житлових будинків. Інцидент стався в суботу, 17 жовтня, в багатоповерховому будинку на вулиці Коцюбинського в місті Красилів.