Джоті Амджі-це найменша жінка світу. Доросла жінка має параметри трирічної дитини, але це не змусило її сховатися від усіх, а навпаки вона мріє стати кінозіркою.

Парадоксально, але ця жінка народилася абсолютно здоровою і тільки в 3 місяці її батьки помітили, що дівчинка не росте. Медики обстежили дитину і з'ясували, що у неї дуже рідкісне генетичне захворювання – первинна карликовість. Через це дівчинка так і залишилася мініатюрною Дюймовочкою.

Сама Джоті розповіла, що їй здається, що цей світ не створений для неї. Все цікаве і важливе відбувається у неї над головою. Вона поскаржилася не тільки на побутові складнощі, а й на те, що її зростання не дозволяє виконувати звичні для більшості людей речі – піти в магазин за продуктами, вибрати одяг або взуття. Однак Джоті не сумує.

За її плечима навчання в звичайній школі, кілька невеликих ролей в кіно і багато ще цікавого. У 2014 році Джоті відзначила свій 18-й день народження. Після цього вона потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Джоті Амджі виявилася нже попередньої рекордсменки на 7 сантиметрів. Її зріст становить 62,8 см, а важить Джоті всього 5 кілограм. У свої 24 роки молода жінка створила фонд допомоги сиротам і літнім людям. До всіх складнощів вона ставиться з посмішкою. Вона впевнена, що Бог створив її такою, вона любить себе і приймає такою, яка вона є.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Чечні живе дівчинка-альбінос з очима різного кольору.

Також Знай повідомляв, що каратист з Прикарпаття встановив світовий рекорд.

Нещодавно Знай передавав, що в космос полетів гном з Half-Life.