Дві тернополянки потрапили в сексуальне рабство в Об'єднаних Арабських Еміратах. Шахраї обманним шляхом привезли українок в далеку країну. Їм обіцяли хорошу роботу, але насправді змушували надавати інтимні послуги.

Українська поліція розслідує факт торгівлі людьми і вийшла на слід тих, хто агітував українок погодитися на роботу в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Ще одна мешканка Тернопільщини потрапила в рабство в Італії. Туди вона вирушила працювати прибиральницею в готелі, але на ділі її закрили в кімнаті і забрали документи. Жінку змушували працювати і не виплачували обіцяної зарплати. Поліція Італії прийшла на допомогу українці і допомогла повернутися на батьківщину. В даному випадку українські правоохоронці ведуть розслідування.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині правоохоронці розповіли, скільки випадків торгівлі людьми та трудового рабства було зафіксовано протягом 2019 року. 5 жителів регіону опинилися в мережах шахраїв. Ці люди змогли повернутися додому і розповіли, що їм довелося пережити.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що в Києві правоохоронцями затримана група осіб, яка вимагала від жертви 700 тисяч гривень. Вимагачами були двоє чоловіків 37 - ми і 53-х років. За інформацією правоохоронців, зловмисники вимагали від потерпілого відшкодування 700 тисяч гривень "боргу", якого насправді не існувало.

Нещодавно Знай передавав, що двох жінок звільнили від рабства в російському Красноярську. Постраждалих дивом врятувала клієнтка, яка звернулася в поліцію. Рабовласників затримала поліція, але вони пізніше опинилися на волі.