Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото і відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася гарною новиною – вже 5 березня вийде її нова пісня під назвою "Дівчатка рулять", а 18 березня відбудеться прем'єра кліпу, в якому також візьме участь дружина репера Позитива Анна Андрійчук-Завгородня. Більш того, в кінці весни фанати почують повноцінний альбом Насті Каменських.

"Друзі, я чесно намагалася зберегти це в таємниці 🤭 Але мені таааак хотілося поділитися з вами, тому я запитала у вас поради в сторіз - розповідати новину зараз або пізніше. І якщо вже більшість проголосували за сьогодні - то я з легкою душею можу не мучити себе цим секретом від вас 😅

І так... у моєму новому кліпі ви побачите мого улюбленого бублика, мою Анечку 😂 ви не уявляєте собі, як нам було весело, а в такій обстановці все в рази кайфовіше! Напередодні головного дівчачого свята, 5 березня виходить моя нова пісня "Дівчатка рулять"!

Ця пісня, до речі, увійде в мій новий альбом, який ви почуєте вже в кінці цієї весни, але попереднє замовлення Ви зможете зробити вже 5 березня! А на кліп чекайте вже 18 березня. І ще скоро розповім вам пару класних новин! До речі, підказки про деякі з є на цій фотці 😉 Залишилося зовсім небагато ❤️😘", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна картина".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала всій Україні інтимний процес: "Туалет".