Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала незвичайний ролик, на якому позувала, примірявши яскравий теплий халатик кольору фуксії з глибоким декольте, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Зірка взяла участь в трендовому челленджі, нібито хлопаючи під пісеньку "Якщо ти психічно здорова - хлопни раз", проте раптово чує ще один хлопок, який не робила і сильно дивується тому, що відбувається, починаючи налякано озиратися по сторонах.

@nataliya_mogilevskaya

Кто это был? 🤔#рекомендации #рек

♬ оригинальный звук - RARITI

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталя поцікавилася у своєї аудиторії, хто ж міг її так "підставити", на що думки шанувальників розділилися: одні вирішили, що це міг бути привид, інші посміялися з кумедного жарту від Могилевської, треті ж відзначили, що виконавиця і зовсім"вже поїхала".

"Хто це був? 🤔"