Вінницькі журналісти дізнавалися у мешканців міста, хто вже придбав карту вінничанина. Серед опитуваних - різних верстви населення, журналісти "20 хвилин Вінниця" дізнавалися чому люди не поспішають за ноу-хау.

Частіше за інших про муніципальну картку чули і навіть оформили її пенсіонери, яким надзвичайно важливо знати яким чином можна буде переміститиися по місту. На відміну від стареньких, молодь пересувається містом пішки, або за допомогою власного транспорту.

Зацікавлених у карті вінничанина журналісти не знайшли. Будівельник Тарас розповів, що діти подали документи, бо треба для проїзду до школи та в учбові заклади. Журналістка Людмила висловила занепокоєння:

"Карту вінничанина поки не оформляла і не знаю, коли це буде. Мене турбує інше: скажімо, мої батьки, які мають пенсійне посвідчення, захочуть приїхати з села. Як це працюватиме для них і чи працюватиме це посвідчення. Про це я ще не дізнавалася."

За інформацією Знай.ua, у Запоріжжі відкриють два нових авіарейси, море стало ще ближче.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На сайті Знай.ua писали, що колапс на дорогах неминучий: Кличко повноцінно запускає е-квиток.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Вінниці запровадили "муніципальні карти".