Всесвітньо відомий американський актор Джим Керрі не залишився осторонь в ситуації з Україною, і підтримав країну під час війни.

Свою заяву він опублікував на офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter, яка, до слова, вже заблокована на території Російської Федерації.

"У мене розривається серце, коли я бачу, як невинні люди (особливо діти) піддаються небезпеці через ще одного грандіозного політичного придурка в історії. Остерігайтеся того, кого не люблять", - написав Керрі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До посту була прикріплена ще фотографія розірваного плюшевого ведмедя на тлі прапора України.

Пост Джима Керрі, фото: скріншот
Пост Джима Керрі, фото: скріншот

Варто відзначити, що практично весь світ на боці України, в тому числі кумири мільйонів. Наприклад, Дженніфер Еністон, колега Джима Керрі, яка навіть знімалася з ним в одному фільмі, також підтримала Україну через військове вторгнення Російської Федерації.

Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube
Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube

Зірка повідомила, що приєдналася до збору коштів для допомоги українським біженцям, які рятуються від війни після російського вторгнення.

Мадонна і зовсім порівняла Путіна з Гітлером, який також підло напав свого часу о четвертій ранку.

Мадонна
Мадонна

"Безглузде, засноване на жадібності, вторгнення Росії в Україну має бути зупинено. Будь ласка, відправте гуманітарну допомогу, щоб допомогти мільйонам громадян України, життя яких постраждало від цієї кризи саме в цей момент. Путін порушив всі діючі договори про права людини. Путін не має права намагатися знищити існування України", - написала Мадонна.

Нагадаємо, що російський загарбник сам здався в полон до ЗСУ на прохання дівчини

Раніше повідомлялося, що пенсія в період воєнного стану: у Мінсоцполітики розповіли, коли українці отримають виплати.

Також, українцям пояснили, чим може нашкодити статус біженця: "ви ніколи не повернетеся".