В окупованому Сімферополі на мосту над однією з доріг свідомі жителі розмістили банер із закликом до росіян забиратися геть із кримської землі.

Банер із написом, який адресований окупантам, вивісили вранці 26 лютого. Світлину із ним опублікував на своїй Facebook-сторінці голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

26 лютого - День кримського спротиву російській окупації На фотосвітлині - Aqmecıt/Симферополь сьогодні, 26 лютого 2019 року о 05.00 ранку. Спротив триває!

Geplaatst door Рефат Чубаров op Maandag 25 februari 2019

"26 лютого – День кримського спротиву російській окупації. На світлині – Сімферополь 26 лютого 2019 року о 5 ранку. Спротив триває!" – написав Чубаров.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Користувачі активно коментують допис: "Пам'ятаю цей день протистояння під стінами ВР Криму. Я тоді саме їхав на маршрутці з Алушти в Ялту. Вже знав від клієнта, що в Сімферополі мітинг. У водія задзвонив телефон, він відповів: "Героям слава! Как там наши?... Ну хорошо, держитесь!" Після цих слів у мене була впевненість, що все буде добре. Тоді ми ще не знали, що наступної ночі російські війська почнуть операцію по захвату Криму", "Це схоже на міст у Молодіжному, Сімферопольського району біля Давидовки", "а мені здається, як виїжджати з Симфера в Аграрку, праворуч супермаркет, а зліва "рибальське село".

Нагадаємо, Путін змусив кримських медиків убивати пацієнтів: дикі подробиці. Окупанти почали пресувати кримських лікарів.

У окупованому Криму російські найманці почали масово штрафувати водіїв авто "швидкої допомоги" за перевищення швидкості під час поїздки за викликом хворого.

Це пов'язано з тим, що на дорогах анексованого півострова встановили техніку для автофіксації порушень, яка банально не здатна розпізнавати медичні машини.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кримчани остаточно розчарувалися у реаліях анексованого півостову, тотальний занепад, безробіття та зубожіння навряд чи сприяють "патріотичним почуттям" до "русского міра".

Також Знай.ua писав про те, що населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського миру".