Населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського миру". Чарівність минула жорстокі реалії руйнування, злиднів і повного занепаду більше не ховаються за рожевими окулярами – люди хочуть назад під крило української влади. Все більше з'являється організацій, що надають волонтерську допомогу українським героям, розповідає волонтер Київського військового госпіталю Наталія Юсупова. За словами волонтера, світогляд у багатьох людей змінилвся на 180 градусів.

"Хлопці раніше казали, що там "вата", а зараз кажуть, що там і українці... Багато переселенців з Донбасу почали в госпіталь приходити. Раніше, фактично, їх не було, а зараз матеріальна допомога Донецька приходить. Особисто я знайома з людьми з Донецька, які були за Путіна, за Росію, а потім переїхали, живуть в Запоріжжя, Дніпрі, кажуть – ми були неправі, в Донецьку перебувати неможливо", – додала волонтер. Також Юсупова додала, що багато жителів Криму відчувають аналогічні почуття:

"Приїжджала дівчина з Керчі, розповідала, що народ дуже незадоволений. У зв'язку зі стріляниною в школі кажуть, що всі місцеві знають, що це була організована активна злочинна діяльність, в школі був не один молодий чоловік, було набагато більше трупів і так далі", - розповіла вона.

Нагадаємо, Новий рік – 2019: ціни в магазинах Донецька змушують падати в непритомність.

Тим часом, в Україні зареєстрували першого кандидата в президенти. З цього дня можна вважати, що передвиборна гонка почалася. Портал Знай.uа писав, хто ця людина, чому вирішив зайняти державну посаду і звідки взяв гроші на те, щоб балотуватися – а це 2,5 мільйона гривень.

тим часом президент країни-агресора Володимир Путін почав роздавати людям паперову зброю проти України, повторюючи угорський сценарій. Маленький чоловічок з амбіціями Гітлера хотів би бачити весь світ своїми співвітчизниками. "Не хочете бути нашими співвітчизниками? Змусимо".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо б у Москві не були впевнені в необхідності і можливості реалізувати цей план, ніхто не став би приймати новий закон і повертати російському паспорту його стару перевірену роль кремлівського зброї.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Путін забрехався про "чудо-ракетах" – серійне виробництво або тільки випробування?

у Лаврова зробили убивче заяву по дипломатичних відносин між Росією і Великобританією - здається, Об'єднане королівство пробачило Скрипалів.

А от батькові Путіна заборонили в'їзд в Україну, писав Знай.uа. Бо нема чого таке народжувати.