Крах путінської диктатури неупинно наближається, імперія неминуче розвалиться за тим чи іншим сценарієм, це лише справа часу.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Володимир Путін може втратити владу в країні у результаті перевороту своїх же близьких соратників і бізнесменів, або через масові протести росіян.

"Є два сегменти російського суспільства, які здатні, скажімо так, змусити Путіна розвернутися, а якщо він не погодиться, то вони можуть його фізично знищити. Це його найближче оточення, особливо бізнес-оточення, якому вже страшно втрачати десятки мільярдів доларів, які вони за ці роки змогли сконцентрувати у своїх руках", – розповів він.

Володимир Путін
Володимир Путін

Другою загрозою для Путіна є росіяни, які можуть організувати масові акції протесту по всій країні. Однак при реалізації такого сценарію лідер Меджлісу зауважив, що росіяни будуть протестувати лише у тому випадку, якщо їх умови існування будуть нестерпними.

"Росія має завдяки санкціям прийти до абсолютного економічного занепаду, щоб населення сказало, що така влада його не влаштовує", – резюмував нардеп.

Варто додати, що передумови для масового громадського бунту в Росії назріли уже давно. Так днями у центрі Санкт-Петербурга активісти розмістили на фасаді багатоповерхівки величезний банер "Стоп Путін. Стоп війна" із закликом зупинити агресивну політику Путіна.

Нагадаємо, глава російського Міністерства закордонних справ Сергій Лавров відзначився скандальною заявою стосовно війни, яку Російська Федерація розв'язала на Донбасі.

Раніше Знай.uа писав про те, що системна криза в Росії розвивається по висхідній не тільки в політиці, економіці чи соціальній сфері.

Також Знай.uа повідомляв, що ветеран ЦРУ озвучив свою версію, чого хоче президент Росії Володимир Путін.