Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до українського народу. Боремося за нашу землю і правду вже 15-й день.

Нове звернення з'явилося на його акаунтах в соціальних мережах, і поговорити він вирішив про пропаганду з боку Російської Федерації, а також військові злочини, які вони скоюють вже більше двох тижнів.

Український гарант зазначив, що на російському телебачення все таки згадали тему обстрілу лікарні, а також пологового будинку в Маріуполі, проте ні слова правди сказано не було. В черговий раз намагаються обдурити своїх же громадян.

"Росіянам збрехали, що нібито в лікарні не було пацієнтів, а в пологовому будинку – жінок і дітей. Росіянам збрехали, що нібито там засіли націоналістів. На якихось позиціях. Вони брехали впевнено. Як завжди. Військові злочини неможливі без прикриваючих їх пропагандистів", - підкреслив Зеленський.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі президент України зазначив, що всі вони будуть відповідати так само, як і ті, хто наказує скидати бомби на мирне населення, тим самим вбиваючи звичайних громадян. Буде відшуканий кожен пропагандист, А також пов'язані з ними люди.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Ми зробимо все, щоб її конфіскували, де б вона не була. Адже ви любите багате життя. Любите благополучні країни. У вас більше цього не буде. І це тільки початок. Вас притягнуть до відповідальності за участь у військових злочинах. А потім ... це обов'язково буде. Вас зненавидять громадяни Росії " - продовжив Лідер України.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Він заявив, що війна ніколи не буває ізольованою. Вона завжди б'є і по жертві, і по агресору. Агресор просто пізніше це розуміє.

Нагадаємо, що "Домагаються капітуляції від України": Дмитро Кулеба зробив заяву після зустрічі з Лавровим

Раніше повідомлялося, що зустріч Лаврова і Кулеби завершилася, про що домовилися сторони

Також, бізнесмен приготував 100 тисяч доларів тому, хто приведе "няш-мяш" Поклонскую в СБУ