Кандидат у президенти України та переможець першого туру Володимир Зеленський звернувся до українців.

Про це зазначається у Telegram-каналі штабу Володимира Зеленського.

Зокрема, у штабі політика закликали українців перевірити себе у списках виборців перед другим туром обрання президента України. Крім того у Зеленського розповіли, як правильно це зробити.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

— перейти на сайт Державного реєстру виборців — drv.gov.ua;
— знайти "Кабінет виборця";
— у розділі "Перевірка включення" ввести персональні дані;
— коли все ок, тисніть "Перевірити вказані дані" та шукайте код-підтвердження на пошті, який ви маєте ввести на сайті;
— результат — на екрані! Робіть скріншот та, якщо в день виборів вас не буде в списках, показуйте його голові виборчої комісії!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того існує й інша процедура для перевірку списку виборців. У штабі кандидата у президенти додали, що необхідно знайти своє прізвище у списках дільничної виборчої комісії, або ж прийти із паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату,який голосував за того чи іншого кандидата у першому турі виборів президента України.

Дослідження свідчать, що узагальнений образ виборця, який обрав Володимира Зеленського виглядає наступним чином: це молоді люди віком переважно 18-30 років. Експерти припускають, що левову частку електорату Зеленського становлять переважно жінки.

Нагадаємо, лідер легендарного українського гурту Святослав Вакарчук розпочав всеукраїнський тур із камерним оркестром містами України. У повідомленні сказано, що фронтмен гурту "Океан Ельзи " Святослав Вакарчук розпочав тур з Одеси, де дав одразу два концерти. Попереду - 12 великих міст.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Чинний гарант публічно образив слугу народу після першого туру, на що Зеленський заявив, що візьме участь у дискусії лише після вибачень опонента.

Також "Знай.ua" писав, що команда кандидата у президенти Володимира Зеленського, який зі значним відривом випередив опонентів у першому турі виборів, висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенко, які він має виконати до закінчення строку своїх президентських повноважень.

Зеленський повинен не дебатувати з Порошенком, а говорити з Україною. Олеся Бацман