Лідер легендарного українського гурту Святослав Вакарчук розпочав всеукраїнський тур із камерним оркестром містами України.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це йдеться в сюжеті ТСН на телеканалі 1+1.

У повідомленні сказано, що фронтмен гурту "Океан Ельзи " Святослав Вакарчук розпочав тур з Одеси, де дав одразу два концерти. Попереду - 12 великих міст.

Гурт "Океан Ельзи"
Гурт "Океан Ельзи"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Свої хіти співак виконував, акомпануючи собі на роялі у супроводі камерного оркестру під диригуванням Мілоша Єліча. Ущент забиті зали - на концерт запросили й родичів полонених у Росії моряків.
Шанувальники відзначають, що Вакарчук, вочевидь, стомився від політики, тому з головою вирішив поринути у творчість.

Нагадаємо, напередодні виборів фронт-мен відомого гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до українців із закликом забути про "приколи" на час волевиявлення, очевидно, натякаючи на кандидата Володимира Зеленського.

Відповідне відео співак опублікував на своєму офіційному каналі у Facebook.

"Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє - це не прикол. Його отримують відважні, але і відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність - не порожні слова, а бажана мета, за яку вони віддавали найдорожче.. Вибори президента України для мене - не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, у тому числі молодих людей, які віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно вибирати", - заявив Святослав Вакарчук.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер легендарної рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук попросив українців бути раціональними на виборчих дільницях і не голосувати "по приколу".

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі Вакарчука. Однак, далеко не всім користувачам сподобався радикальний заклик. Зокрема, кандидат у президенти Володимир Зеленський опублікував у своєму Instagram фото з їдким коментарем.

Також Знай.ua писав про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук отримав масу критичних коментарів на свою адресу від українців.