Відомий український співак Святослав Вакарчук записав передвиборчий ролик, на який послідувала неоднозначна реакція користувачів. Передає Clutch.

Лідер легендарної рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук попросив українців бути раціональними на виборчих дільницях і не голосувати "по приколу". Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі Вакарчука.

"Вибори президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, у тому числі молодих людей, які віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно вибирати. Пам'ятайте про це. Голосуємо відповідально! Голосуємо не "по приколу"!", - заявив Вакарчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, далеко не всім користувачам сподобався радикальний заклик. Зокрема, кандидат у президенти Володимир Зеленський опублікував у своєму Instagram фото з їдким коментарем.

"Щоб не бути "ПО Приколу", вирішили бути серйозними, як усі", – заявив Зеленський у Instagram під фото, на якому вони з друзями з "95 кварталу" їдять хот-доги на заправці.

Нагадаємо, що український шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців. Справа в тому, що коміку часто закидають звинувачення щодо його невідповідності ролі "головнокомандувача української армії".

Раніше Знай.uа повідомляв, лідер "Громадянської позиції" і кандидат у президенти Анатолій Гриценко, який вже втретє балотується на цю посаду, оцінив шанси опонентів і прокоментував свій заклик до Зеленському щодо участі в дебатах.

Також Знай.uа писав, у середу, 27 березня, на телеканалі 1+1 стартувало довгоочікуване продовження проекту Квартал 95 - серіал "Слуга народу 3", який збирає біля екранів тисячі українців. Глядачам вже показали перші дві серії. Однак якщо хтось не встиг подивитися "Слугу" по телебаченню, може спокійно зробити це в інтернет-мережі.